Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
    Nederlands
Foto
Verzenden & retourneren

Voor verzending maken wij gebruik van de diensten van PostNL.
Wij proberen de bestelling zoveel mogelijk als brievenbuspost te versturen zodat je niet speciaal thuis hoeft te blijven of het pakket later af moet halen op het postkantoor. Echter zijn er artikelen die niet door de brievenbus kunnen. Dan wordt het altijd als basispakket verstuurd en kun je het volgen met een unieke code via www.tracktrace.nl.
 
 
Verzending

Als je van maandag t/m zaterdag voor 18:00 uur besteld, versturen we het dezelfde dag nog met PostNL! Met een beetje geluk heb je het dan de volgende dag al in huis! In het weekend (en als je buiten Nederland woont) kan het iets langer duren.

Verzendbevestiging
Zodra Modestraatje.nl jouw pakket heeft verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging.
 
Verzending België en Duitsland
Op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaald, dan wordt uw bestelling dezelfde verstuurd. De bezorging duurt 2 - 4 werkdagen.


Ophalen in Haarlem
Het is mogeljk om uw bestelling op te halen in ons magazijn. U kunt dit bij uw bestelling aangeven. Wij zullen contact met u opnemen om een afspraak te maken om uw bestelling op te halen. Wij adviseren u om niet op de bonnefooi naar ons magazijn toe te komen omdat wij niet altijd aanwezig zijn.


Retourneren
Een product kan, mits ongebruikt en onbeschadigd, geretourneerd worden binnen 14 dagen na aflevering in de originele verpakking. De wederpartij draagt de kosten voor verzending/terugbezorging. Bij een retourzending is de koper verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen of verlies. Wanneer u een artikel wilt retourneren moet u eerst www.phonepartscenter.nl daarvan op de hoogte stellen. Restitutie van het aankoopbedrag (exclusief de door de koper betaalde verzendkosten en betalingskosten) vindt alleen plaats binnen maximaal 14 dagen wanneer het artikel door www.phonepartscenter.nl in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt.
 
 
 
 
 
© 2015 - 2019 Phonepartscenter. All Rights Reserved.