Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
    Nederlands

Reparatie benodigheden
Wilt u reparaties aan uw telefoon zelf uitvoeren? Dan heeft u speciaal gereedschap nodig. In telefoons en tablets en ipads worden erg kleine schroefjes gebruikt, die niet met standaard schroevendraaiers los te krijgen zijn. Hieronder vindt u het gereedschap waarmee u de meeste tablets en smartphones ipads kunt demonteren.Weergave:
 


Bezig met laden...

Gereedschap voor repareren telefoons en tablets en ipads

Bent u van plan uw telefoon of tablet of ipad te repareren, dan is goed gereedschap van groot belang. Veel onderdelen zijn klein, maar ook kwetsbaar. Het juiste gereedschap voorkomt dat u schade maakt aan andere onderdelen binnen uw tablet of telefoon en zorgt er voor dat de reparatie snel en soepel zal verlopen. Het bovenstaande assortiment bestaat zowel uit losse schroevendraaiers, openingstools, pincetten, maar ook complete sets.

Vragen over gereedschap

Heeft u vragen over het gereedschap op deze pagina, of bent u op zoek naar speciaal gereedschap voor het repareren van uw telefoon of ipad of tablet, maar kunt u dit niet vinden? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice.


 
 
 
 
© 2015 - 2019 Phonepartscenter. All Rights Reserved.